LINDA RAMSING

CERTIFICERET Parterapeut

Parterapeut * Sexolog * Psykoterapeut

Parterapi

Når et par søger parterapi, har problemerne som regel varet længere tid. Og det er desværre ikke ualmindeligt, at mange venter meget længe før de får taget ansvar. Men fortvivl ikke for de fleste kommer godt igennem et forløb og ender med mere nærvær og kærlighed til hinanden end nogensinde før.

Vil i have færre konflikter? Mere gnist og kærlighed tilbage i forholdet? Mindre kaos og uro? Mere nærvær? Større forståelse for partneren? Et attraktivt sexliv? Slippe skænderierne om de praktiske ting i hjemmet? Og du kan sikkert selv tilføje et ønske eller 2...

Så tag ansvaret for dig selv og dit parforhold, og invester i personlig udvikling og et godt parforhold.

Utroskab skaber oftest mistillid og stort kaos i parforholdet. Det kræver tid at genvinde tilliden. Hvis viljen og kærligheden er tilstede, kan det dog lykkes jer, at finde tilbage efter utroskab. Og opnå en endnu dybere forståelse for hinanden og parforholdet, som kan blive fyldt med nærvær og kærlighed.

Parterapien foregår i min praksis, hvor jeg skaber et trygt rum, så I som par kan være helt afslappede.


En samtale under fortrolige forhold, hvor parforholdet får et eftersyn/tjek, kan også være en mulighed for se sit forhold efter i sømmene. Det kan være særdeles godt givet ud. Jeg har mange "stamkunder" der bruger "rummet" hos mig, til lige at få luft for det der fylder, så hverdagen igen glider lettere. Det kan både være på årlig basis eller som lysten melder sig. Så tøv ikke med at bestille en tid til et parforholds eftersyn, på lige vilkår som når du forebygger med en tid hos tandlægen eller sender bilen til eftersyn. 


Jeg glæder mig til at møde jer <3 

Linda Ramsing * Søndergade 25 * 3390 Hundested * [email protected] * Cvr.nr 32168302